Paieška
Reklama

Kepta žuvis su įdaru

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Įdarui:
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Ryžiai , 100 gr.;
Papuošimui:
  • Fermentinis sūris , 50 gr.;
Reikės:
  • Žuvis , 1 vnt.;
  • Prieskoniai , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį (ešerį, lydeka ar karpį) išdarinėkite. Nuplaukite šaltu vandeniu ir įtrinkite prieskoniais.
  2. Svogūnus sukapokite, o morkas sutarkuokit burokine tarka. Pakepinkite keptuvėje 3-5 minutes.
  3. Išvirkite ryžius ir nupilkite vandenį.
  4. Ryžius sumaišykite su morkomis ir svogūnais.
  5. Ryžių įdaro pridėkite į žuvies vidų.
  6. Žuvį apdėkite sūrio gabaliukais ir susukite į folija.
  7. Kepkite orkaitėje apie 40 minučių (180-200 laipsnių temperatūroje). Kiek laiko kepsite priklausys nuo žuvies dydžio.
Receptą atsiuntė Lina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt