Paieška
Reklama

Kepta žuvis morkų patale

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Prieskoniai žuviai , 1 žiups.;
  • Miltai , 3 v.š.;
Papuošimui:
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Majonezas , 1 v.š.;
Žuviai:
  • Žuvies filė , 0,5 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susipjaustome žuvį gabalėliais ir iškepame tešloje, sumaišytoje iš: kiaušinio, prieskoniių žuviai, miltų ir druskos.
  2. Sutarkuojame morkas ir pakepiname aliejuje, smulkintus svogūnus taip pat pakepiname.
  3. Į lėkštę sudedame keptą žuvį, and jos dedame kepintus svogūnus, morkas ir viską padengiame majonezo sluoksniu. Skanaus
Komentarai
Vida (2009-05-07 12:27:05)
As troskintas morkas su svogunais maisau su astriu pomidoru padazu. Majonezo nededu.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt