Paieška
Reklama

Kepta višta

  • 1.0 1 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Višta , 1 vnt.;
  • Druska , 1 sauj.;
  • Citrina , 1 vnt.;
Užpilui:
  • Sviestas , 60 gr.;
  • Pomidorų padažas , 60 gr.;
  • Razinos , 40 gr.;
  • Grietinė , 0,7 stikl.;
  • Krienai , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Visų pirma, išdarinėjame vištą. Tada nupjauname kaklą ir sparnus.
  2. Vištą perpjauname pusiau, įtriname druska, pašlakstome citrinos sultimis ir paliekame 1 valandai.
  3. Tuomet palaistome tirpintu sviestu ir dedame į orkaitę.
  4. Kai višta pusiau iškepa, apliejame ją pomidorų padažu ir grietine, sumaišyta su tarkuotais krienais, bei razinomis.
  5. Toliau kepame, kol višta visiškai iškeps. Patiekiame su keptomis bulvėmis ir salotomis.
Receptą atsiuntė Skirmantė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt