Paieška
Reklama

Kepta mėsa su padažu

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Pienas , 1 stikl.;
  • Miltai , 1 v.š.;
  • Garstyčios , 1 a.š.;
  • Pomidorų padažas , 1 v.š.;
  • Krapai , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Kiaulienai:
  • Kiauliena , 500 gr.;
  • Aliejus , 25 ml;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Prieskoniai kiaulienai , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos gabaliukus pabarstom prieskoniais, druska, pipirais ir kepame keptuvėje.
  2. Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepame aliejuje.
  3. Pieną arba grietinėlę išplakame su garstyčiom, pomidorų padažu, krapais, miltais ir trupučiu druskos.
  4. Kai mėsa baigia kepti, supilame padažą, svogūnus ir viską mentele maišome, kol padažas pradeda tirštėti. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus
Receptą atsiuntė Nijolė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt