Paieška
Reklama

Kepta lašiša su špinatais ir sūriu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Ryžiai , 1 stikl.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Špinatai , 200 gr.;
  • Feta sūris , 150 gr.;
  • Lašiša , 350 gr.;
  • Pelėsinis sūris , 70 gr.;
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius išvirkite nesūdytame vandenyje. Virkite apie 20 minučių. Po to nusausinkite.
  2. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
  3. Į paruoštą kepimo skardą sudėkite ryžius ir išlyginkite paviršių.
  4. Ant ryžių sudėkite svogūnų griežinėlius ir žuvies gabaliukus. Berkite prieskonių pagal skonį.
  5. Sudėkite susmulkintus špinatus.
  6. Galiausiai sudėkite pelėsinio ir feta sūrio gabaliukus bei užberkite burokine tarka sutarkuotą fermentinį sūrį (pvz. „Gouda“).
  7. Kepkite apie 20 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Receptą atsiuntė Dorotėja
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt