Paieška
Reklama

Kepta įdaryta antis

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Įdarui:
  • Obuoliai , 4 vnt.;
  • Morkos , 3 vnt.;
Reikės:
  • Antis , 1 vnt.;
  • Česnakas , 1 vnt.;
  • Pipirai , 1 sauj.;
  • Druska , 1 sauj.;
Užpilui:
  • Sultys, obuolių , 1 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Antį išdarinėjame ir sutvarkome. Įtriname česnaku, pipirais, druska ir paliekame per naktį, kad įsigertų.
  2. Po to į anties vidų sudedame griežinėliais pjaustytas morkas ir obuolius.
  3. Taip paruoštą antį dedame į kepimo skardą ir kepame įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps. Kai antis pradės kvepėti, apipilame natūraliomis obuolių sultimis. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Kristupas
Komentarai
jura (2011-08-30 12:07:00)
niekad nekepkite taip kaip parasyta nesamone kartu sudejau obuolius kaip parasyta ištizo obuoliai ir gavosi kose obuoliai dedami gal kokias 15 min pries baigiant kepti man skaniau su raugintais kopustais
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt