Paieška
Reklama

Kepta antiena

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Antienos filė , 2 vnt.;
  • Obuoliai , 2 vnt.;
  • Kefyras , 0,5 l;
  • Prieskoniai paukštienai , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.
  2. Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.
  3. Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.
  4. Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.
  5. Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.
  6. Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.
Receptą atsiuntė Valerija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt