Paieška
Reklama

Kepsnys su persikų padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė , 400 gr.;
  • Konservuoti persikai , 5 vnt.;
  • Aliejus , 50 ml;
  • Krakmolas , 25 gr.;
  • Druska, pipirai, prieskoniai ;
  • Džiūvėsėliai , 100 gr.;
  • Persikų sultys , 100 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos nugarinę supjaustome plonais griežinėliais ir šiek tiek ją pamušame.
  2. Trintuve sutriname 4 persikus ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį. Paliekame pasimarinuoti 5 valandoms.
  3. Mėsai išsimarinavus, paimame kiekvieną gabalėlį ir pabarstome jį druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
  4. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  5. Likusį 1 persiką supjaustyti kubeliais. Persikų sultis užvirinti, supilti šaltu vandeniu praskiestą krakmolą ir maišyti, kol masė taps vientisa. Tada suberti susmulkintus persikus, pasūdyti, papipirinti ir šiuo padažu užpilti iškeptą nugarinę.
  6. Patiekti su šiek tiek apvirtomis ir apkeptomis bulvėmis.
Receptą atsiuntė Gintarė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt