Paieška
Reklama

Karališkos krevetės paprastai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Užkandėlės
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Krevetės, be kevalo karališkos , 24 vnt.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Sviestas , 2 a.š.;
  • Druska ;
  • Čili pipirai ;
  • Česnakas , 2 skilt.;
Gaminimo instrukcija:
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Receptą atsiuntė Julija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt