Paieška
Reklama

Kalmarai, troškinti grietinės padaže

  • 4.0 5 2
2 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 38 Lt
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Kalmarai , 500 gr.;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Grietinė , 250 gr.;
  • Miltai , 1 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiups.;
  • Augalinis aliejus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Kalmarų žiedus įtrinkite prieskoniais. Kiekvieną kalmaro žiedelį pavoliokite miltuose.
  2. Pakepinkite įkaitintame aliejuje apie 1 minutę. Kalmarus nepamirškite apversti. Apkepusius kalmarus išgriebkite iš keptuvės.
  3. Į švarią keptuvę sluoksniais sudėkite: svogūnai, kalmarų žiedai, svogūnai, kalmarų žiedai...
  4. Užpilkite viską grietine ir patroškinkite apie 10-15 minučių.
  5. Tinka su makaronais, bulvėmis ar ryžiais. Skanaus!
Receptą atsiuntė Dalia
Komentarai
onele (2012-01-24 16:31:46)
tiek laiko kalmarus troškinant, gaunama niekam netikęs valgis."Guminiai" kalmarai tikrai neskanu.Juos reikia ruošti ne ilgiau 3-5 min.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2014 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt