Paieška
Reklama

Kalmarai tešloje

  • 3.5 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 1 stikl.;
  • Krakmolas , 2 v.š.;
  • Pienas , 1 stikl.;
  • Kiaušinio baltymas , 2 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
Reikės:
  • Kalmarai , 600 gr.;
Kepimui:
  • Aliejus , 400 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarus supjaustykite griežinėliais.
  2. Kvietinius miltus sumaišykite su krakmolu.
  3. Kiaušinių baltymus išplakite su druska iki putų.
  4. Į pieną įmaišykite miltų mišinį, pipirus, citrinos sultis ir kiaušinio baltymus.
  5. Tešloje pamirkykite kalmarų žiedus ir kepkite įkaitintame aliejuje.
  6. Kai apskrunda, išgriebkite ir palikite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
Receptą atsiuntė Agnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt