Paieška
Reklama

Kalakutienos kepsneliai su baravykų padažu

  • 3.0 5 2
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Kalakutiena, malta , 600 gr.;
  • Ryžiai, virti , 1 stikl.;
  • Krapai, pjaustyti , 1 v.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Burokėliai, virti , 3 vnt.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Alyvuogių aliejus („extra virgin“) , 3 v.š.;
  • Saulėgrąžų aliejus , 100 ml;
  • Grietinėlė, 12 proc. riebumo , 200 ml;
  • Baravykai, džiovinti (malti) , 1 v.š.;
  • Sviestas , 30 gr.;
  • Kukurūzų krakmolas , 1 a.š.;
  • Pomidorai , 4 ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti maltą kalakutieną, ryžius, druską ir krapus. Gaminti kepsnelius ir kepti įkaitintame aliejuje (sveikiau "Obelių" nerafinuotas lietuviškas aliejus be GMO)
  2. Smulkiai sutarkuoti burokėlius, įdėti susmulkintą česnaką, užpilti alyvauogių aliejų ir išmaišyti.
  3. Padažas. Pakaitinti sviestą, maišant įdėti maltus baravykus. Įpilti grietinėlę su įmaišytu kukurūzų krakmolu. Įdėti druskos pagal skonį. Maišant pavirti, kol padažas pasidarys tirštokas.
  4. Kepsnelius užpilti baravykų padažu, tiekti su salotomis, pomidorais ir burokėlių salotomis.
Receptą atsiuntė Jūratė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt