Paieška
Reklama

Kakavinis tortas „Napoleonas“

  • 3.0 3 1
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Tortų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Miltai , 500 gr.;
  • Margarinas , 300 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Vanduo , 3,5 stikl.;
  • Actas , 1 a.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
Kremui:
  • Kondensuotas pienas , 580 gr.;
  • Sviestas , 220 gr.;
  • Kakava , 60 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite margariną. Išplakite su kiaušiniais, vandeniu ir miltais.
  2. Padalinti tešlą į 8 dalis ir 30-40 min. palaikyti šaldytuve.
  3. Išimiti po vieną dalį ir kočioti apskritimus, diametru 27 cm.
  4. Kepti kiekvieną atskirai, vienas po kito orkaitėje, kol pagels (apie 10min. 200 laipsnių temperatūroje).
  5. Iškeptus papločius apipjaustyti vienodu diametru (iš likučių paruošti trupinius pabarstymui torto viršui ir šonams).
  6. Paruošti kremą: mikseriu suplakti sutirštintą pieną su minkštu sviestu įmaišant kakavos miltelius.
  7. Sudėlioti paplotėlius vieną ant kito, pertepant kremu (plonu sluoksniu, ypač kraštai).
  8. Viršų ir šonus papuošti tupinėliais.
  9. Palikti tortą nakčiai kambario temperatūroje, o iš ryto skanaukit. Skanaus!!!
Receptą atsiuntė Zita
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt