Paieška
Reklama

Juodųjų serbentų uogienė

  • 3.2 5 5
8 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 30
Sirupui:
  • Cukrus , 400 gr.;
  • Vanduo , 0,8 stikl.;
Reikės:
  • Serbentai, juodieji , 1 kg;
  • Cukrus , 850 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Serbentus perrenkame, nuplauname ir pašaliname kotelius.
  2. Tuomet uogas užpilame iš vandens ir cukraus pagamintu sirupu ir verdame apie 5-10 min., kol serbentų odelė suminkštės.
  3. Po to suberiame likusį cukrų ir dar verdame 20-25 min. Atšalusi masė turi virsti drebučiais.
  4. Džemą supilame į stiklainius ir kai jis atšąla, užrišame pergamentu. Skanaus.
Receptą atsiuntė Jurga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt