Paieška
Reklama

Jogurto desertas

  • 4.2 5 5
8 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Jogurtas , 250 gr.;
  • Cukrus , 4 a.š.;
  • Želatina , 20 gr.;
  • Vyšnios , 1 stikl.;
  • Vanduo , 300 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Jogurto sluoksnis:
    Supilkite į jogurtą 10g želatinos ir palikite 20 minučių, kad išbrinktų. Tuomet įdedame cukraus ir ant silpnos ugnies kaitiname, nuolat maišydami, kol želatina ištirpsta.
    Supilame į taures ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų.
  2. Uogų sluoksnis:
    Į vandenį supilame likusią želatiną. Palaikome irgi apie 20 minučių, kad išbrinktų. Į išbrinkusią želatiną sudedame vyšnias, cukrų ir nuolat maišydami kaitiname ant silpnos ugnies, kol ištirpsta želatina.
  3. Uogų sluoksnį supilame ant jau sustengusio jogurto sluoksnio. Dedame į šaldytuvą ir palaikome tol, kol sustengsta antrasis želatinos sluoksnis. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Neringa
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt