Paieška
Reklama

Jogurtinis tortas "Raudonoji gėlelė'"

  • 4.4 5 7
7 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Papuošimui:
  • Migdolų riekelės , 1 pak.;
  • Abrikosai , 2 vnt.;
  • Braškės , 0,5 l;
Reikės:
  • Jogurtinės grietinė , 900 gr.;
  • Želatina , 5 v.š.;
  • Vanilinis cukrus , 1 v.š.;
  • Cukraus pudra , 5 v.š.;
  • Aguonos , 2 v.š.;
  • Persikai , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną iš anksto užmerkti nedideliame kiekyje vandens.
  2. Grietinę kelias minutes paplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Želatinos masę pakaitinti, išmaišyti, atvėsinti ir supilti į jogurtinę grietinę. Suberti aguonas, sudėti supjaustytus vaisius, uogas, atsargiai išmaišyti.
  3. Gautą masę supilti į dubenį ir laikyti šaldytuve per naktį. Po to trumpam pamerkti į šiltą vandenį. Tada užvožti ant lėkštės. Galima daryti ir torto formoje. Papuošti migdolų riekelėmis, abrikosu, braškėmis, mėtos lapeliais.
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt