Paieška
Reklama

Itališkas "Tiramisu"

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Biskvitiniai piršteliai , 250 gr.;
  • Šokoladas, juodasis , 50 gr.;
  • Romas , 50 gr.;
  • Vanilė , 1 a.š.;
  • Kava , 250 ml;
  • Kiaušinio tryniai , 6 vnt.;
  • Cukrus , 3 v.š.;
  • Maskarpone sūris , 500 gr.;
  • Grietinėlė , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinio trynius išplakite su cukrumi. Po to ant silpnos ugnies pavirkite, kol pasidarys kremas.
  2. Grietinėlę ir vanilės sėklas suplakite.
  3. Išvirkite kavą. Supilkite į ją romą ir ataušinkite.
  4. Kiaušinių kremą sumaišykite su Mascarpone sūriu ir plakta grietinėle.
  5. Pirštelius pamirkykite kavoje ir sudėkite ant indelio dugno. Dėkite kremo sluoksnį, šokoladą, pirštelį, dar kremo ir t.t. Užbaikite šokolado sluoksniu.
  6. Dėkite 2 val. į šaldytuvą. Tiramisu turi atvėsti ir sustingti.
  7. Tiramisu galite paskaninti šviežiomis uogomis.
  8. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt