Paieška
Reklama

Itališkas pomidorų padažas

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Alyvuogių aliejus , 7 v.š.;
  • Svogūnai, raudoni , 0,5 galv.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Konservuoti pomidorai , 800 gr.;
  • Vanduo , 100 ml;
  • Druska , 3 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilkite į keptuvę alyvuogių aliejų ir palikite, kad įkaistų ant vidutinio-nedidelio kaitrumo ugnies.
  2. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Tuomet sudėkite į keptuvę. Kepkite apie 7 minutes.
  3. Į keptuvę sudėkite nuluptas česnako skilteles ir kepkite apie 1 minutę.
  4. Po to įberkite druskos ir pipirų.
  5. Į keptuvę sudėkite smulkintų pomidorų konservus.
  6. Išmaišykite ir virkite. Kai padažas pradės burbuliuoti virkite apie 20 minučių.
  7. Jei pradėtų svilti, įpilkite šiek tiek vandens ar daržovių sultinio.
  8. Supilkite į padažą 100 ml vandens ir visą laiką maišant virkite apie 2 minutes.
  9. Virkite dar 10 minučių.
  10. Nebijokite paragauti, gal Jums norėsis daugiau druskos ar pipirų. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt