Paieška
Reklama

Itališkas kriaušių pyragas

  • 4.2 5 5
5 įvertinimai | 1
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 15
Įdarui:
  • Kriaušės , 2 vnt.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
Tešlai:
  • Miltai , 0,5 stikl.;
  • Kiaušiniai , 5 vnt.;
  • Migdolai, malti , 0,5 stikl.;
  • Cukrus , 0,5 stikl.;
  • Sviestas , 1 stikl.;
  • Migdolų esencija , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitiname iki 180 C laipsnių. Skardą ištepame sviestu.
  2. Kiaušinius išplakame su cukrumi iki purios vientisos masės.
  3. Sudedame miltus ir gerai išmaišome.
  4. Supilame ištirpintą sviestą ir vėl gerai išmaišome.
  5. Tešlą supilame į paruoštą skardą.
  6. Pasiruošiame kriaušes. Jas nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome ir dedame į puodą. Kriaušes užpilame vandeniu, kad jos būtų apsemtos ir šiek tiek apverdame. Išimame iš verdančio vandens ir atvėsiname.
  7. Gražiai ant tešlos išdėliojame apvirtas kriaušes.
  8. Sumaišome cukrų ir cinamoną. Šiuo mišiniu apibarstome pyragą.
  9. Kepame apie 30 minučių arba iki auksinės rudos spalvos.
Receptą atsiuntė Roksana
Komentarai
Lina (2011-05-25 15:54:10)
Neblogas, bet tikėjausi, kažko skanesnio...
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt