Paieška
Reklama

Išpjova grilyje

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Jautienos išpjova , 4 riek.;
  • Sviestas , 4 a.š.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išmaišyti su kapotu česnaku.
  2. Išpjovos gabalėlius pagardinti druska ir pipirais.
  3. Kepti ant įkaitusio griliaus, iki mėgstamo iškepimo lygio. Neperkepti!
  4. Ant ką tik nuo griliaus nuimtų kepsnių dėti česnakinį sviestą.
Receptą atsiuntė Karina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt