Paieška
Reklama

Įdaryti pievagrybiai

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Vištiena, malta , 300 gr.;
  • Pievagrybiai , 500 gr.;
  • Svogūnas , 1 gab.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Majonezas , 2 v.š.;
  • Sūris, tarkuotas , 200 gr.;
  • Svogūnų laiškai , 1 pund.;
  • Druska, , 1 a.š.;
  • Prieskoniai ;
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles.
Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų.
Pakepti dar apie 10 min.

Skanaus
Receptą atsiuntė Svetlana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt