Paieška
Reklama

Guliašas su mėsa ir moliūgais

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Jautienos kumpis , 600 gr.;
  • Bulvės , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
  • Sultinys, jautienos , 1 l;
  • Moliūgai , 350 gr.;
  • Kvietiniai miltai , 2 v.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
  • Pomidorai , 2 vnt.;
  • Grietinėlė , 100 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos kumpį supjaustome kubeliais ir pakepiname įkaitintame aliejuje apie 10 minučių.
  2. Sudedame susmulkintą svogūną ir česnaką, pakepiname dar 3 minutes ir užpilame sultiniu.
  3. Įmaišome prieskonių. Verdame apie 10 minučių.
  4. Tuomet sudedame kubeliais supjaustytą moliūgą, pomidorus (be odelių) ir bulves.
  5. Troškiname apie 30 minučių.
  6. Galiausiai įmaišome grietinėlę (15 proc. riebumo), sumaišytą su kvietiniais miltais.
  7. Paverdame dar 5 minutes ir galima valgyti. :)
Receptą atsiuntė Lina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt