Paieška
Reklama

Guliašas su alumi

  • 5.0 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Jautiena , 400 gr.;
  • Bulvės , 6 vnt.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Svogūnas , 1 galv.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
  • Petražolės , 0,5 sauj.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Guinness Alus , 1 but.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Lauro lapai , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susipjaustę jautieną, apvirkite ją su druska, pipirais, lauro lapais. Gautą sultinį nusipilkite į indelį ir pasilaikykite vėlesniam laikui. Užpilkite šiek tiek šviežio vandenėlio ir virkite toliau.
  2. Kubeliais pjaustytus svogūnus ir česnaką pakepinkite keptuvėje ant sviestuko (aliejaus) kas kaip mėgstat.
  3. Kai vandens sumažėja, verdamoj mėsytėj, supilkite kepintus svogūnus ir česnakus. Pamaišykit. Dėkite kelis šaukštus miltų, viską gerai išmaišykite. Užpilkite sultinį, kurį buvote pasiruošę nuo pirmo mėsytės nuoviro. Tada pilkite pusę buteliuko alaus. Žiūrėkite kokio tirštumo masė. Sudekite dideliais kubeliais pjaustytas morkas, petražoles, bulves ir troškinkite ant silpnos ugnies. Karts nuo karto pripildami alaus ir gerai pamaišant, kad nusėdę miltai nesviltu ant dugno.
  4. Viskam išsitroškinus, paragaukit ar netrūksta prieskonių pagal jūsų skonį. Galite sudėti šviežių svogūnų laiškų ir patiekti viską gilioje lėkštėje. Galite virti bulves atskirai, kaip kam skaniau.
    Skanaus
Receptą atsiuntė Linutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt