Paieška
Reklama

Gruziniškas padažas "Tkemali"

  • 3.5 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Padažui:
  • Vanduo , 60 ml;
  • Slyvos , 1 kg;
  • Česnakai , 1 vnt.;
  • Krapai , 1 pund.;
  • Mėta, džiovinta , 2 a.š.;
  • Kalendra , 1 pund.;
  • Druska ;
  • Aitriosios paprikos milteliai ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus, suberkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies apie 10-15 minučių.
  2. Tuomet susmulkinkite kalendrą, krapus ir džiovintą mėtą. Sudėkite smulkintus žalumynus į puodą. Įmaišykite druską ir aitriąją papriką. Virkite apie 5 minutes.
  3. Gautą padažą sutrinkite elektriniu trintuvu-blendriu.
  4. Gero apetito!
Receptą atsiuntė Inga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt