Paieška
Reklama

Grilintas kalmaras

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Kalmarai , 2 vnt.;
  • Pomidorų padažas , 3 v.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarą pamirkyti sūriame vandenyje.
  2. Kalmarus įpjauti kas porą centimetrų, kad susiformuotų "grotelės".
  3. Kepti ant grilio, aptepant pomidorų padažu.
  4. Kepti neilgai, nes jei perkepsite, kalmaro mėsa taps "guminė" ir sunkiai kramtoma.
  5. Tiekti su kitomis jūros gėrybėmis ir citrina.
Receptą atsiuntė Sigitas
Gairės: kalmarai, kalmarų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt