Paieška
Reklama

Grikių miltų blynai

  • 4.0 5 2
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Tešlai:
  • Grikių miltai , 400 gr.;
  • Kvietiniai miltai , 200 gr.;
  • Pienas , 3 stikl.;
  • Mielės , 25 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikių miltus užplikyti stikline verdančio pieno. Išmaišyti ir ataušinti.
  2. Į grikių masę įberti 100 g kvietinių miltų, įpilti stiklinę pieno, taip pat su trupučiu cukraus ištrintas mieles ir gerai išplakti. Palaukti, kol pakils.
  3. Į pakilusę tešlą sudėti su cukrumi ištrintus trynius, suberti likusius miltus, jei reikia dar įpilti pieno ir gerai išplakti.
  4. Galiausiai sudėti išplaktus baltymus ir dar palikti pakilti.
  5. Iškepti blynai gali būti valgomi su sviestu, grietine ar uogiene. Skanaus.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt