Paieška
Reklama

Graikiški spagečiai su malta mėsa

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta , 400 gr.;
  • Pomidorai, vyšniniai , 120 gr.;
  • Pomidorai, konservuoti , 400 gr.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Alyvuogės, juodosios , 10 vnt.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“ , 1 pak.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
  2. Faršą kepkite su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Makaronus išvirkite.
  3. Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
  4. Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių.
  5. Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.

    Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Knorr
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt