Paieška
Reklama

Geriausias “GLUHWEIN” receptas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Apelsino žievelė ;
  • Cinamonas , 1 vnt.;
  • Juodieji pipirai ;
  • Muskato riešutas ;
  • Vanduo , 100 ml;
  • Cukrus ;
  • Vynas, „Gluhwein“ , 750 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!
  2. Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
  3. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt