Paieška
Reklama

Gaivus želinis desertas su uogomis

  • 4.6 5 20
20 įvertinimų | 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Želė , 3 pak.;
  • Pienas , 6 stikl.;
  • Želatina , 8 v.š.;
  • Cukrus , 6 v.š.;
  • Uogos , 1 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Želė pasirenkame norimų skonių ir spalvų.
  2. Pieną sumaišome su želatina. Palaukiame, kol želatina ištirps ir padedame į šaldytuvą, kad pradėtų stengti.
  3. Tortą reikia daryti sluoksniais: vienas želė sluoksnis sustengsta, tada pilame pusę pieno masės, palaukiame, kol sustengsta, pilame kitą želė sluoksnį, vėl pieno masę.
  4. Ant antro pieno sluoksnio išdėliojame pasirinktas nuplautas ir nusausintas uogas. Jas apipilame likusia želė ir vėl dedame sustengti.
  5. Skanaus
Receptą atsiuntė Vika
Komentarai
Daiva (2011-06-07 14:08:26)
Na nežinau .... Vos tik pienu užpilu, rūgtis esanti želė jį iškarto sutraukia į kefyrą ...
ZYYYLE (2011-06-07 14:08:26)
MANAU TIKRAI SKANU IR SU KEFYRU,BET AS DARAU NESALDINTU KONDENSUOTU PIENU.
mama ingute (2011-06-07 14:08:26)
as asmeniskai daryciau ne piena pilciau,bet kefyra,pabandykit,aisku ta kefyra reikia paskaninti
Sandra (2011-06-07 14:08:26)
O kokio dydzio sita forma? Nes zeles pakelio kiekis nedideles, tai kaip cia neissiplest, kad gautusi sluoksnis.
kcgjkdc (2011-06-07 14:08:26)
jauciu kad labai gaivu ir skanu, bet darbo tai eina sau....
o kita pieno puse ar ne sustings bestovedama saldytuve?
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt