Paieška
Reklama

Gaivus varškės tortelaitis

  • 3.0 3 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Sausainiai , 150 gr.;
  • Džiovintos slyvos , 50 gr.;
  • Riešutai , 1 sauj.;
  • Sviestas , 90 gr.;
  • Varškė, pertrinta , 200 gr.;
  • Grietinėlė (35 procentų) , 500 ml;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Vanillinis cukrus , 1 v.š.;
  • Cukraus pudra , 3 v.š.;
  • Želatina , 3 v.š.;
  • Želės cukrus „Multi“ , 2 v.š.;
  • Braškės , 200 gr.;
  • Vaisiai ir uogos puošimui , 300 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
  2. Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.
  3. Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.

    Pastatyti į šaldytuvą.
  4. Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt