Paieška
Reklama

Gaivus grietinėlės desertas

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Grietinėlė , 500 ml;
  • Vaisiai (konservuoti) , 150 gr.;
  • Želatina ( , 1 pak.;
  • Vanilinis cukrus , 3 v.š.;
Pabarstymui:
  • Šokoladas (tarkotas) ;
Gaminimo instrukcija:
Želatiną užpilti kambario temp. grietinėle ir palikti 10 -15 min. Tada kaitinti neužvirus ir maišyti, kol želatina ištirps. Atvėsinti ir išplakti su cukrumi. Atvėsusį desertą išpilstyti į indelius ir padėti sustingti į šaldytuvą. Sustingus, puošti vaisiais ir pabarstyti tarkuotu šokoladu.

Skanaus.
Receptą atsiuntė Vika
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt