Paieška
Reklama

Gaivi slyvų užkandėlė

  • 5.0 5 3
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Slyvos , 6 vnt.;
  • Majonezas , 2 v.š.;
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
  • Tarkuotas sūris , 1 v.š.;
  • Citrinos žievelė , 0,5 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Labai paprastai pagaminama, gaivi ir kvapni užkandėlė. Tinka kaip starteris šventiniam stalui ar švediško stalo vakarėliui. Geriausia naudoti riebesnį majonezą, kad jis ilgesnį laiką neišskystų.
  2. Gerai prinokusias, bet ne per minkštas mėlynąsias ar geltonąsias slyvas gerai išplaunu, perpjaunu pusiau, išimu kauliuką ir dar kartą perpjaunu puseles. Jas sudedu į serviravimo indą ir imuosi pagardo. Jam inde sumaišau majonezą, citrinos sultis, smulkiai kapotą česnako skiltelę ir smulkiai tarkuotą “Džiugo” ar kito kietojo sūrio gabalėlį.
  3. Konditeriniu maišeliu išspaudžiu pagardą ant slyvų, jas pabarstau tarkuota citrinos žievele ir dar trupučiu tarkuoto sūrio. Iki tiekiant, laikau šaldytuve.
  4. Patarimas – jei slyvos labiau apvalios, nei pailgos, jas galima pjaustyti į 6 dalis.
Receptą atsiuntė Kūmutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt