Paieška
Reklama

Farširuotos blauzdelės

  • 4.0 4 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai:
  • Vištienos blauzdelės , 5 vnt.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Kukurūzai , 2 vnt.;
  • Druska, pipirai ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
  2. Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
  3. Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
  4. Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Skanaus
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt