Paieška
Reklama

Džiovinti pomidorai aliejuje

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Pomidorai , 500 gr.;
  • Čiobreliai , 5 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus , 50 ml;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Geriausiai tinka slyviniai pomidorai (pailgi pomidorai).
  2. Pomidorus perpjaukite pusiau ir išimkite į sėklas.
  3. Indą, kuriame džiovinsite pomidorus, padenkite džiovintais čiobreliais. Sudėkite pomidorus, pašlakstykite aliejumi ir pabarstykite druska (geriausiai tinka jūros druska).
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių ir kepkite pomidorus 15-20 minučių.
  5. Tuomet orkaitę išjunkite, bet pomidorų neišimkite. Palikite juos trims valandoms.
  6. Pomidorai puikiai tinka įvairioms salotoms, sumuštiniams ir užkandžiams. Juos taip pat galite sudėti į stiklainį kartu su alyvuogių aliejumi ir čiobreliais. Taip pomidorai išsilaikys savaitę šaldytuve.
Receptą atsiuntė Gabija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt