Paieška
Reklama

Durklažuvė jūros dumblio voke

  • 3.0 5 2
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 1
Ingredientai:
  • Durklažuvė , 200 gr.;
  • Pomidoras, griežinėliai , 0,5 vnt.;
  • Bazilikų Pesto padažas , 2 a.š.;
  • Grūsti juodi pipirai , 1 žiups.;
  • Alyvuogių aliejus („extra virgin“) , 2 v.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Jūros dumblių lapai Nori , 1 vnt.;
  • Sviestas, gabaliukas (folijai i patepti) , 1 gab.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauti ir nusausinti žuvį. Žuvį aptepti bazilikų padažu, apvolioti alyvuogių aliejumi ir užberti druska bei grūstais pipirais. Taip paruoštą žuvį palaikyti porą valandų šaldytuve.
  2. Folgos lakštą patepti sviestu. Į dėti dumblių lakštą, ant jo dėti žuvį, šalia padėti supjaustyto pomidoro, ant viršaus uždėti kelias šakeles šviežio baziliko. Ir gražiai ir atsargiai suvynioti žuvį. Taip pat suvynioti į voką folgą.
  3. Kepti 30 min. 200°C temp. orkaitėje.

    Tiekti su turimomis daržovėmis.
Receptą atsiuntė Jūratė
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt