Paieška
Reklama

Duonos lazdelės prie alaus

  • 4.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 30
Tešlai:
  • Miltai , 400 gr.;
  • Vanduo , 1 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Cukrus , 1 žiups.;
  • Mielės , 20 gr.;
  • Aliejus , 50 gr.;
  • Kmynai , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį supilame miltus. Juose padarome duobutę, į ją supilame vandenį, beriame druskos, cukraus po šaukštelį maždaug, ištirpiname mieles arba beriame sausų mielių. Atsargiai maišome skystį, kol sušlampa visi miltai ir gauname tešlą. Paliekame šiltai, kad pakiltų.
  2. Į pakilusią tešlą pilame aliejų, gerai suminkome, jei trūksta pridedame miltų, turi gautis minkoma tešla.
  3. Tarp rankų iškočiojame tešlą, kad gautųsi pailgos lazdelės, jas pavoliojame kmynuose (smulkintuose), susukame spirales ir dedame į skardą.
  4. Kepame 180-200 laipsnių orkaitėje apie 20 min., kol gražiai pagels. Skanaus
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt