Paieška
Reklama

Duonos lazdelės

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 350 gr.;
  • Vanduo , 230 ml;
  • Mielės , 13 gr.;
  • Cukrus , 2 a.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
  • Aguonos , 3 v.š.;
  • Sezamas, sėklos , 3 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite šiltame vandenyje mieles ir cukrų.
  2. Suberkite druską, miltus ir išminkykite.
  3. Į išminkytą tešlą supilkite aliejų ir suberkite sezamo sėklas bei aguonas.
  4. Dar kartą išminkykite.
  5. Palikite, kambario temperatūroje, kad tešla pakiltų (2 valandoms).
  6. Iš tešlos suformuokite nedideles juosteles ir jas tarp rankų pavoliokite. Juosteles formuokite labai plonas, nes jos išsipūs.
  7. Tešlos lazdeles kepkite apie 15-20 minučių 190-200 laipsnių orkaitėje.
Receptą atsiuntė Evelina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt