Paieška
Reklama

Druskoje kepta išpjova

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova , 1 vnt.;
  • Druska , 200 gr.;
Aptepimui:
  • kiaušinių baltymai , 1 vnt.;
  • Juodieji pipirai , 1 a.š.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnako skiltelę sutrinti, berti pipirus, pilti kiaušinio baltymą. Išmaišyti. Šiuo mišiniu aptepti mėsą kulinariniu teptuku.
  2. Druską paskirstyti tolygiu sluoksniu kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išpjovą volioti druskoje taip, kad kuo daugiau jos priliptų iš visų pusių, taip pat ir iš galų. Ant viršaus galima paberti likusios druskos. Palikti pusvalandžiui kambario temperatūroje.
  3. Kepti iki 245 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
  4. Palikti kepsnį pastovėti 15 minučių. Tuomet nuimti druskos plutelę ir pjaustyti.
Receptą atsiuntė Erika
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt