Paieška
Reklama

Drebučių desertas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Braškės , 500 gr.;
  • Agrastai , 300 gr.;
  • Cukrus , 130 gr.;
  • Želatina , 20 gr.;
  • Vanduo , 1 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
  2. Tuomet nukošti.
  3. Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
  4. Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
  5. 0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
Receptą atsiuntė Toma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt