Paieška
Reklama

Dešrelių ir riestainių užkandis su sūriu

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Dešrelės , 3 vnt.;
  • Pienas , 700 ml;
  • Parmezano sūris , 100 gr.;
  • Riestainiai , 1 pak.;
  • Majonezas , 70 gr.;
  • Krapai , 1 a.š.;
  • Druska ;
  • Juodieji pipirai, malti ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieniškas dešreles perpjauname per pusę išilgai.
  2. Ant kiekvienos dešrelės puselės užmauname riestainiukus.
  3. Į pieną sumerkiame dešreles su riestainiais. Palaikome 2-3 minutes.
  4. Į kepimo indą sudedame dešreles ir riestainiukus. Apibarstome prieskoniais.
  5. Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su susmulkintais krapais ir majonezu. Šia mase aptepame būsimą užkandį.
  6. Kepame 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Receptą atsiuntė Dangyra
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt