Paieška
Reklama

Dešrelės tešloje

  • 4.5 5 4
4 įvertinimai | 3
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Įdarui:
  • Dešrelės , 400 gr.;
Tešlai:
  • Mielės, sausos , 30 gr.;
  • Pienas , 250 ml;
  • Alyvuogių aliejus , 100 gr.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Cukrus , 1 žiups.;
  • Miltai, kvietiniai , 500 gr.;
Apvoliojimui:
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pašildyti pieną, bet neužvirinti.
  2. Įmaišyti mieles, alyvuogių aliejų, druską, cukrų ir miltus.
  3. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palaikyti 45 minutes. Tešlos tūris turi padvigubėti.
  4. Po to tešlą iškočioti ir supjausyti 5 cm pločio juostelėmis.
  5. Dešreles (aš turėjau pieniškų) apsukti tešlos juostelėmis ir pamirkyti kiaušinių plakinyje.
  6. Kepti 180° C orkaitėje 15-20 minučių.
Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai
Sandra (2011-10-21 15:07:06)
Visų pirma- visai neblogai gavosi, tik sakyčiau tešla kietoka, bet skanu.
Tik aš vietoj 30gr. mielių dėjau 7 gr., nes tešlą minkė ir kildino mano duonkepė- tai jei būčiau įdėjus 30 gr. viskas būtų išlipę per kraštus :)
Kepiau ilgiau nei 20 minučių, gal
atir (2011-10-21 15:07:06)
gal brangioji sofija mazai turi kulinariniu sugebejimu arba be nuotaikos gaminai si patiekala,as ji bandziau ir tikrai dejau visko kaip nurodyta tikrai super...
raimondas (2011-10-21 15:07:06)
skanu net mamos prasiau kad dar padarytu ;)
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt