Paieška
Reklama

Desertas su ledais

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Miltai , 75 gr.;
  • Cukrus , 70 gr.;
  • Migdolai, smulkinti , 65 gr.;
  • Sviestas , 6 v.š.;
  • Ledai , 6 v.š.;
  • Kiaušinio baltymai , 3 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį suberti cukrų, miltus, kiaušinio baltymus ir migdolus. Viską gerai išmaišyti. Palengva pilti ištirpintą sviestą ir vėl gerai išsukti.
  2. Padėti valandai į šaldytuvą.
  3. Šaukštu pasemti paruoštos tešlos ir padėti ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Šaukštu formuoti 14 cm skersmens skritinėlius.
  4. Kepti įkaitintoj iki 180° C orkaitėje apie 10-12 min., kol skritinėliai pagels. Iškepusius tuoj plačiu peiliu pakelti ir uždėti ant apverstos stiklinės ar kavos puodelio. Atvėsinti ir susiformavusią tulpe nuimti.
  5. Ant lėkštės vidurio uždėti tulpę ir į ją įdėti ledų.
Receptą atsiuntė Rūta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt