Paieška
Reklama

Desertas „Smaližiams“

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Lazanija , 4 lap.;
  • Varškė , 600 gr.;
  • Kiaušinio tryniai , 2 vnt.;
  • Razinos , 40 gr.;
  • Malti migdolai , 2 v.š.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Vanilinis cukrus , 2 v.š.;
  • Apelsinai , 2 vnt.;
  • Bananai , 4 vnt.;
  • Melisa , 6 lap.;
  • Cukraus pudra , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode užvirti 2 l vandens. Į vandenį sudėti lazanijos lapus ir virti apie 6 min., po to kiaurasamčiu išimti į keturias karščiui atsparias lėkštes.
  2. Varškę sudėti į indą ir kruopščiai išmaišyti su tryniu, razinomis, maltais riešutais, cukrumi, cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Maišyti galima kuo tik norite: šaukštu, šakute ar mikseriu.
  3. Visus keturis lazanijos lapus perpjaut per pusę. Ant keturių karščiui atsparių lėkščių padėti po vieną lazanijos lapo puselę. Užtepti juos puse varškės masės, o ant jos sluoksniais išdėlioti pusę supjaustytų vaisių.
  4. Vaisius uždengti antrąja lazanijos lapo pusele ir užtepti likusia varškės mase, o ant jos sluoksniais išdėlioti likusius supjaustytus vaisius. Lėkštes su paruoštu desertu dėti į įkaitintą iki 250 laipsnių orkaitę 10 minučių.
  5. Karštas lėkštes atsargiai su virtuvine pirštine ar šluoste išimti iš orkaitės. Patiekalą dekoruoti melisos lapeliais ir apibarstyti cukraus pudra.
Receptą atsiuntė Zita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt