Paieška
Reklama

Desertas nuga

  • 3.7 5 20
20 įvertinimų | 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Migdolai, tarkuoti , 500 gr.;
  • Cukrus , 250 gr.;
  • Medus , 125 gr.;
  • Kiaušinio baltymai , 2 vnt.;
  • Apelsino žievelė , 1 a.š.;
  • Cinamonas , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje. Suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Masę pakaitinti, dažnai maišyti.
  2. Atšaldytus baltymus išplakti iki standžių putų.
  3. Saldžią masę virti, kol gražiai pagels. Paskui pamažu supilti į baltymų putas.
  4. Dažnai ir gerai maišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo skardą, viršų išlyginti riebalais ištepta mentele.
  5. Iškepusią ir atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų. Skanaus!
Receptą atsiuntė Roma
Komentarai
as (2011-04-03 00:54:02)
skanu
Raminta (2011-04-03 00:54:02)
Is ko susideda saldi mase? Jus skaitote ar tik kabinejates? Ar cia jums ne saldi mase - Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje. Suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Cia ir yra saldi mase.
Masę pakaitinti, dažnai maišyti.
Kepti - kol
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt