Paieška
Reklama

Desertas „Kriaušytė“

  • 3.9 5 7
7 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Įdarui:
  • Avižiniai dribsniai , 200 gr.;
  • Cukrus , 150 gr.;
  • Sviestas , 50 gr.;
  • Kiaušinio baltymai , 4 vnt.;
Papuošimui:
  • Šokoladas , 3 skilt.;
Reikės:
  • Kriaušės , 8 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kriaušių atsargiai išimame sėklalizdžius neprapjaudami apačios (arba padarydami apačioje mažą skylutę).
  2. Tada į keptuvę dedame sviestą, nuplautus avižinius dribsnius ir 100g cukraus ir kepiname, kol dribsniai parunda (reikia nuolat maišyti, kad nepridegtų).
  3. Kai dribsniai apskrunda, dedame jų tiek kiek telpa į išskobtas ir įpjautas kriaušes. Ant kriaušių viršaus uždedame išplaktų kiaušinių baltymų su 50g cukraus kepurėlę. Ant kepurėlės užtarkuojame šiek tiek šokolado.
  4. Dedame į orkaitę įkaitintą iki 150 laipsnių. Kepame tol, kol šiek tiek parunda baltymų kepurėlė. Skanaus!
Receptą atsiuntė Deimantė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt