Paieška
Reklama

Desertas „Domino“

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Tešlai:
  • Margarinas , 125 gr.;
  • Miltai , 125 gr.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Krakmolas , 50 gr.;
  • Migdolai , 50 gr.;
  • Pienas , 50 ml;
  • Apelsinų aromato esencija , 3 laš.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
  • Kepimo milteliai , 3 a.š.;
  • Kakava , 3 a.š.;
Kremui:
  • Serbentų drebučiai , 100 gr.;
  • Marcipanų masė , 200 gr.;
  • Cukraus pudra , 100 gr.;
  • Romas , 1 v.š.;
Glajui:
  • Šokoladas , 200 gr.;
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėkite į indą margariną, vanilinį cukrų, cukrų, krakmolą, kiaušinius, miltus, kepimo miltelius, migdolus, apelsinų esenciją, pieną ir gerai išmaišykite.
  2. Tešlą padalinkite pusiau ir į vieną dalį įmaišykite kakavos miltelius. Į vieną skardos pusę dėkite šviesiąją, į kitą tamsiąją tešlos dalį (ne storesniais kaip 0,5 cm sluoksniais). Kepkite apie 10 min. iki 200 C įkaitintoje orkaitėje ir atvėsinkite.
  3. Puse uogų drebučių aptepkite šviesiąją tešlos dalį.
  4. Iš marcipanų masės, suminkytos su romu (arba citrinos sultimis) bei 100 g cukraus miltelių, iškočiokite šviesiosios tešlos papločio dydžio lakštą, jį uždėkite ant šviesiosios tešlos ir uždėkite tamsiosios tešlos paplotį.
  5. Kepinį supjaustikyte ir padenkite išlydyto šokolado sluoksniu.
  6. Iš citrinos sulčių ir cukraus paruoškite glajų ir papuoškite pyrago viršų, kad gautųsi „domino“.
Receptą atsiuntė Gitana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt