Paieška
Reklama

Degtinės ir apelsinų likeris

  • 1.0 1 1
2 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Reikės:
  • Degtinė , 1 l;
  • Cukrus , 400 gr.;
  • Apelsinai , 6 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupame apelsinų žieveles, supjaustome ir užpilame degtine. Viską sandariai uždarome ir palaikome 2-4 savaites.
  2. Tada viską perkošiame, į skystį supilame cukrų, išmaišome ir vėl sandariai uždarome. Paliekame 1 savaitei, dar kartą perkošiame ir supilstome į butelius. Apelsinų likeris paruoštas. Skanaus!
Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai
zita (2011-08-29 11:14:00)
Nesupratau, ka supjaustyta deti i degtine, apelsinu zieves ar pati apelsino minkstima. Jei dedamos zieveles, tai kodel, nes jos buna nupurkstos visokiais chemikalais o gerai nuplauti jas gal ne taip jau lengva.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt