Paieška
Reklama

Daržovių sriuba

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Sriubai:
  • Sultinys, mėsos , 500 ml;
  • Pienas , 250 ml;
  • Grietinė , 125 ml;
  • Morkos , 250 gr.;
  • Žirneliai, švieži , 250 gr.;
  • Kiaušinio tryniai , 2 vnt.;
  • Petražolės , 2 v.š.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Krapai , 2 v.š.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
  • Melisa , 1 v.š.;
  • Muskatas, tarkuotas , 1 žiups.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskusti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Žirnelius nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Morkas ir žirnelius patroškinti su sviestu, supilti sultinį ir pavirti 5 minutes.
  2. Miltus gerai sumaišyti su šlakeliu pieno ir supilti į sriubą kartu su likusiu pienu. Gerai išmaišyti. Virti 10 minučių, pagardinti druska, muskatu, kapotais krapais, petražolėmis.
  3. Sriubą nukelti nuo viryklės. Trynius suplakti su grietine, supilti į sriubą, išmaišyti ir iš karto patiekti.
Receptą atsiuntė Ieva
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt