Paieška
Reklama

Cukriniai piršteliai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Uogienė , 150 ml;
Tešlai:
  • Sviestas , 200 gr.;
  • Grietinė , 200 gr.;
  • Soda , 0,5 a.š.;
  • Miltai , 2,5 stikl.;
Apvoliojimui:
  • Cukrus , 1 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite kambario temperatūros sviestą su grietine. Įmaišykite sodą ir miltus. Cukraus galima įmaišyti pagal skonį.
  2. Tešlą gerai išminkykite rankomis.
  3. Iškočiokite tešlą iki plonų lakštų. Supjaustykite tešlos lapus 10 x 5 cm stačiakampiais. Kiekvieną iš jų patepkite uogiene ir susukite kaip vamzdelį.
  4. Kiekvieną sausainį pavoliokite cukruje ir sudėkite į kepimo skardą.
  5. Kepkite 20 min. 180° C karštumo orkaitėje.
Receptą atsiuntė Gytė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt