Paieška
Reklama

"Cremee Brulee" iš Prancūzijos

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Grietinė , 0,5 l;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Kiaušinio tryniai , 11 vnt.;
  • Cukraus pudra , 150 gr.;
  • Pienas, riebus , 0,5 l;
  • Vanilės ankštis , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę, užvirkite. Atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra.
  2. Išplakite cukrų su tryniais, kol jie taps balti.
  3. Sumaišykite pieną ir trynius.
  4. Supilstykite šią masę į mažus indėlius.
  5. Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje ~20 min., kol įgaus norimą tekstūrą.
  6. Išimkite iš orkaitės ir laikykite šaldytuve iki 3 val.
  7. Išėmę iš šaldytuvo, padenkite cukrumi. Cukrų uždeginkite.
  8. Išmokime gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Komentarai
Jurgita (2012-06-12 16:39:01)
Manau nuostabu
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt